Vast aanspreekpunt

Debiteurenbeheer vertrouwt u niet aan iedereen toe. Het is vooral belangrijk dat uw debiteuren beheer bij een vertrouwd bedrijf ligt, die zorgvuldig met de gegevens en klantrelatie omgaat. Het gehele proces van facturatie en debiteurenbeheer tot incasso wordt door de debiteurengroup  verzorgd. Iedere organisatie werkt met een vast contactpersoon, zodat u altijd weet wie uw debiteurenbeheer verzorgd. Wij werken vanuit uw bedrijfsnaam, of indien nodig vanuit onze eigen bedrijfsnaam.

Snelle betaling van facturen 
Verzuimt uw klant te betalen? Wij ondersteunen uw onderneming graag met het innen van de openstaande factuur. Ieder bedrijf is anders, daarom geeft de debiteurengroup u graag een persoonlijk advies over de best passende aanpak voor uw bedrijf. Alles gericht op een snelle betaling van de openstaande facturen, met het oog op het behoudt van uw opgebouwde klantrelatie en optimale liquiditeiten.

Doelgericht betrokken 
Wij treden op als uw debiteurenbeheerder, een verlengstuk van uw financiële administratie. Onze vakbekwaamheid wordt bijgehouden door jarenlange ervaring. Ons voordeel is dat wij de problemen op het gebied van facturen innen tijdig signaleren en preventief oplossen. Zodoende is het signaal van bijvoorbeeld een incassobureau of incassomedewerker niet nodig en kunnen de daarbij horende risico`s worden uitgesloten. Ook bespaart u hiermee een hoop kosten.

Door onze doelgerichte betrokkenheid hebben wij al voor veel organisaties facturen succesvol geïnd, daarnaast zijn zij ook direct ontzorgd, van de voor hen vervelende klus! Dit doen wij ook graag voor uw onderneming.

Onze dienstverlening: 
1. Openstaande facturen incasseren op  betrokkenheid 
2. Advies in debiteuren beheer en credit control 
3. Interim opdrachten (debiteurenbeheerder / credit controller) 
4. Incassobeheer

Flinke groei starters en veel minder faillisementen in 2021

Dit jaar neemt het aantal faillissementen toe, niet alleen door de lockdowns, maar ook als gevolg van de tekorten in de keten v...

Lees meer

Belastingschuld leidt tot veel failisementen

Het aantal faillissementen in de Nederlandse winkelstraat zal dit jaar en de komende jaren stijgen. Dat komt vooral door de hog...

Lees meer
Meer nieuws
  • Debiteurenbeheer

    Debiteurenbeheer

    Het hele proces van de facturatie kunnen wij voor u verzorgen. Door onze persoonlijke aanpak voor een snelle ...

    Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.