Huurincasso

Buitengerechtelijk Huurincasso:

Debiteurengroup zal de verhuurder per post, telefonisch en per aangetekende mail sommeren de huurpenning te voldoen. Tevens zullen wij verweer hierin weerleggen en een eventuele betalingsregeling opvolgen.

Indien de huurder niet kan of wil betalen, zullen wij in overleg met u een gerechtelijke procedure op starten. Bij oplopende huurachterstanden kan debiteurengroup indien gewenst, de huurovereenkomst via de rechter laten ontbinden. Een huurovereenkomst opzeggen is vaak niet mogelijk door de huurbescherming.

Financieel & Administratief beheer

Maandelijks innen van uw huurpenningen

Vastgoedbeheer

Communiceren met de huurders

Corresponderen met de huurders

Opstellen huurovereenkomsten

 

 

 

Incassoprocedure wordt eenvoudiger en sneller vanaf april 2020

  Als een rekening niet betaald wordt, beland je soms in een incassoprocedure bij de rechter. De Rechtspraak wil deze p...

Lees meer

Schuldpositie

  Bron: KBvG 18/10/2019 18:02 uur Voor het eerst kan elke Nederlander snel en eenvoudig inzicht krijgen in actuel...

Lees meer
Meer nieuws
 • Uw facturen innen

  Uw facturen innen

  Debiteurenbeheer vertrouwt u niet aan iedereen toe. Het is vooral belangrijk dat uw debiteuren beheer bij een vertrouwd ...

  Lees meer
 • Debiteurenbeheer

  Debiteurenbeheer

  Het hele proces van de facturatie kunnen wij voor u verzorgen. Door onze persoonlijke aanpak voor een snelle ...

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.